De perfecte foto van uw paard

Paarden fotoshoot
Foto met je paard
Limburg​

Bij een fotoshoot van uw paard wordt uw viervoeter mooi op de foto gezet,
bent u aan het goede adres voor uw foto’s uw paard.

Paarden fotoshoot

Altijd al een professionele fotoshoot van uw paard willen hebben?

Fotoshoot met je paard? Paarden fotografie kan op locatie, thuis, op de manege of op een buitenlocatie naar keuze. Los, aan de hand, bereden, het kan allemaal. Als fotograaf ga ik ook graag met jouw mee op wedstrijd en ben je privé fotograaf om jou en je paard te fotograferen. We plannen de foto shoot en nemen al je wensen door. Als je zelf ook op de foto wilt kan dat, en kan ik je misschien adviseren over de kleding keuze. 

Na de shoot ontvang je een ruime selectie van de beste foto’s op klein formaat met logo. Hier kies je jou foto’s uit die je in hoge resolutie zonder logo wilt ontvangen voor eventuele afdrukken en of vergrotingen.

Creativefotos kan de foto’s gebruiken voor de website, sociale media en/of drukwerk. Bij bezwaar, graag bij het boeken van de fotoshoot aangeven.

Paarden fotoshoot

Prijzen Paarden fotoshoot

Paardenshoot
€ 120,-
Reportage van ong. 1 uur
ruime keuze uit foto's
10 Digitale hoge resolutie foto's
Deze foto's in kleur en zwartwit

Direct een fotoshoot reserveren van uw paard?

Dat kan. Klik hier om online te reserveren. Ik neem daarna contact met u op voor de bevestiging.

Veel gestelde vragen

Moet mijn paard helemaal gewassen zijn ?

Je hoeft je paard niet helemaal te wassen. Je poetst hem/haar zoals je hem/haar op de foto’s wilt hebben. Denk ook even aan hoe je de manen wilt doen. Denk ook even na of je een halster of hoofdstel wilt gebruiken. Maak de ogen even schoon.

Ik heb geen mooie locatie thuis en nu? ​

In overleg kunnen we een mooie locatie uitzoeken. Misschien is er bij jou in de buurt iets moois, dan hoef je niet met de trailer weg. Gaat je paard makkelijk op de trailer kunnen we ook naar een mooie locatie toerijden.

Is het goed om iets mee te nemen om aandacht te trekken?

Het is aan te bevelen een hulpje mee te nemen en misschien iets om de aandacht van het paard te trekken op het moment van de shoot zodat de oortje mooi naar voren staan.

Kan ik samen met mijn paard op de foto ?

Dat kan zeker. Als we op een buitenlocatie gaan fotograferen kom je er zowiezo op omdat we hem/haar natuurlijk niet los kunnen laten. Hou daar rekening mee. In een omheind gebied hoef je er niet perse op.

Maak je ook wedstrijd foto's ?

Zeker! Ik kan met je meegaan op wedstrijd in overleg en hele mooie foto’s maken in actie. Informeer naar de mogelijkheden. Dezelfde prijzen worden dan gehanteerd als een gewone paardenshoot.

Hoe lang duurt een paarden fotoshoot ?

Een fotoshoot duur gemiddeld een kein uurtje. De reiskosten bedragen 0,19 ct/km vanuit Neer (Limburg).