De perfecte foto's van uw zwangerschap

Zwangerschaps shoot
Limburg​

Bij een fotoshoot van uw zwangerschap fotograferen we in mijn studio in Neer waar alles aanwezig is om u op uw gemak te stellen en u kunt genieten van de fotoshoot.

Altijd al een professionele fotoshoot van je zwangerschap willen hebben

Een zwangerschaps shoot kan thuis, op locatie of in mijn studio.  Voor kleding advies voor de zwangerschaps shoot nemen we van te voren wel even contact op. Leuke accessoires om mee te nemen naar de zwangerschaps shoot zijn: schoentjes voor je kindje, een knuffeltje, bellenblaas of ballonnen. In principe kan alles en is niets te gek. Denk ook even aan je styling. De aandacht is natuurlijk vooral gericht op je buik, maar het resultaat wordt aanzienlijk mooier als je ook wat tijd besteedt aan je haar en/of makeup. Naast zwart, grijs en wit zijn er nog meer achtergronden te kiezen voor de shoot.

Creativefotos kan de foto’s gebruiken voor de website, sociale media en/of drukwerk. Bij bezwaar, graag bij het boeken van de fotoshoot aangeven.

Zo mooi om vast te leggen voor altijd…

Een zwangerschaps shoot plan je het liefst ruim van te voren. Want voor zwangerschaps fotografie is je buik het mooiste rond de 33 weken, maar het kan ook later. Je zwangerschap is zonder twijfel een bijzondere tijd. Een periode van negen maanden waarin je je voorbereidt op een nieuwe fase in je leven. In verwachting van je zoon of dochter, of verwacht je zelfs een tweeling? Geniet van de zwangerschapsshoot en van de tijd die je daarvoor vrij maakt. Het resultaat zal puur en echt zijn. Echte emoties, echte liefde, een echte lach. En niet te vergeten een blijvende herinnering!

Veel verschillende achtergronden

Zwangerschap
€ 120,-
Reportage van 1 uur
10 digitale foto's
Studio of buitenreportage

Direct een fotoshoot reserveren?

Dat kan. Klik hier om online te reserveren. Ik neem daarna contact met u op voor de bevestiging.

Let op”Uw reservering is pas definitief nabevestiging vanuit onze kant

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de shoot ?

De shoot zal ongeveer een uurtje tot 1.5 uur duren.

Mag mijn partner mee ?

Natuurlijk mag je partner of overige kinderen meekomen naar mijn studio in Neer, want daar vindt de shoot plaats.

Welke kleding kan ik het beste dragen ?​

Het beste kun je kleding dragen waar je je prettig in voelt en waarin je buik goed zichtbaar is. Als er maar niet te drukke prints op de kleding staan. Wil je met je partner op de foto, beslis dan samen wat jullie samen dragen op de foto. Ik heb ook mooie kanten zwangerschapsjurken om te lenen.